A proper haircut........................................................................45-60 min 540 kr

En herrklippning där vi enligt traditionell barberarmetod tillsammans planerar och går igenom vilken frisyr som klär dig och din personlighet bäst. Naturligtvis ingår hårtvätt samt styling efter genomförd klippning. Avslutningsvis trimmas nacken med klassisk rakkniv.

The beard...................................................................................45-60 min 490 kr

Skäm bort dig själv med en riktigt lyxig skäggbehandling. En komplett behandling skräddarsytt efter din önskemål med varma handduksomslag, rakning av kanter med klassisk rakkniv och avslutningsvis appliceras After Shave-balm.


Just the back & sides....................................................................30 min 370 kr

Den här tjänsten är till för dig som behöver en uppfräschning emellan dina ordinarie klippningar. Sidor och nacke putsas till enligt dina önskemål på klassiskt barberarmanér. Självfallet ingår styling.


The quick fix...................................................................................30 min 345 kr

För dig som har lite ont om tid erbjuds här en snabb uppfräshning av skägget med sax och trimmer. Behandlingen avslutas med styling.

The works....................................................................................120 min 1030 kr

A proper haircut & The beard

The head shave.................................................................................................45 min 400 kr

För den kund som vill ha hudnära rakning av huvud. Jag mjukar upp håret innan med varma handukar. Sedan genomförs rakningen med kniv och raktvålen appliceras med en äkta grävlingsborste. 

The buzz cut.....................................................................................................15 min 200 kr 

En jämnlång snaggning med rakmaskin.

The moustasch trim.................................................................................15-30 min 300 kr

När det är dags att piffa till mustaschen går vi igenom vad du önskar för form.  Sedan klipper jag och stylar jag den efter önskemål. 


The  cut throat shave...............................................................................45-60 min 450 kr

En traditionellt lyxig barberarupplevelse. Med varma handduksomslag, varm raktvål, aftershave och en ansiktsmassage kommer du känna dig skick som ny.

The old boys cut..........................................................................................45-60 min 490 kr

En herrklippning för pensionärer där vi enligt traditionell barberarmetod tillsammans planerar och går igenom vilken frisyr som klär dig och din personlighet bäst. Naturligtvis ingår hårtvätt samt styling efter genomförd klippning. Avslutningsvis trimmas nacken med klassisk rakkniv.


The boys cut........................................................................................................30 min 300 kr

En barnklippning gjord efter barnets och föräldrars önkemål. 
Ålder 5-14 år                                                          

Boka tid via länken nedan

Mitt namn är Stuart, The British Barber och är utbildad frisör med inriktning på barbering. Min vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring de behandlingar jag erbjuder, där du som kund känner dig väl omhändertagen och får service i toppklass.

Jag erbjuder behandlingar som herrklippning, skäggtrimning, rakning med kniv, omslag med varma handdukar, och mycket mer. 
 

Hos mig ingår alltid en konsultation. Med en konsultation ser jag till att du för rätt hår och skäggstil som passar just dig som till exempel din ansiktsform, personlighet och klädstil.