A proper haircut........................................................................45-60 min 540 kr

En herrklippning där vi enligt traditionell barberarmetod tillsammans planerar och går igenom vilken frisyr som klär dig och din personlighet bäst. Naturligtvis ingår hårtvätt samt styling efter genomförd klippning. Avslutningsvis trimmas nacken med klassisk rakkniv.

The beard...................................................................................45-60 min 490 kr

Skäm bort dig själv med en riktigt lyxig skäggbehandling. En komplett behandling skräddarsytt efter din önskemål med varma handduksomslag, rakning av kanter med klassisk rakkniv och avslutningsvis appliceras After Shave-balm.


Just the back & sides....................................................................30 min 370 kr

Den här tjänsten är till för dig som behöver en uppfräschning emellan dina ordinarie klippningar. Sidor och nacke putsas till enligt dina önskemål på klassiskt barberarmanér. Självfallet ingår styling.


The quick fix...................................................................................30 min 345 kr

För dig som har lite ont om tid erbjuds här en snabb uppfräshning av skägget med sax och trimmer. Behandlingen avslutas med styling.

The works....................................................................................120 min 1030 kr

A proper haircut & The beard                                                                            

Boka tid via länken nedan

Mitt namn är Stuart, The British Barber och är utbildad frisör med inriktning på barbering. Min vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring de behandlingar jag erbjuder, där du som kund känner dig väl omhändertagen och får service i toppklass.

Jag erbjuder behandlingar som herrklippning, skäggtrimning, rakning med kniv, omslag med varma handdukar, och mycket mer. 

Hos mig ingår alltid en konsultation. Med en konsultation ser jag till att du för rätt hår och skäggstil som passar just dig som till exempel din ansiktsform, personlighet och klädstil.