Vi håller utbildningar för både frisörer och privatpersoner som planerar att starta eget som vill lära sig och bli diplomerade för att jobba med hårförlängningar. 

villkor

HUR LÅNG ÄR EN UTBILDNING?
Vi erbjuder två olika alternativ där du får välja den som passar dig bäst. Du kan alltid bygga på din utbildning genom att komplettera med fler moment och tekniker i efterhand. Inga förkunskaper krävs

Hårförlängningsstylist
BASIC 
Utbildningen pågår under 4 dagar och undervisningen omfattar all teoretisk kunskap om isättning och uttag av löshår samt praktisk träning av isättning av keratinextensions som är den största metoden inom hårförlängning. 
Du kan alltid bygga på din utbildning genom att komplettera med fler moment och tekniker i efterhand.


Hårförlängningsstylist
ADVANCED 
Utbildningen pågår under 5 dagar och undervisningen omfattar all teoretisk kunskap om isättning och uttag av löshår samt praktisk träning med metoden keratin
Du får även lära dig:
Hjälp med att starta upp din nya verksamhet
Kunskap i marknadsföring 
olika inklippningar av löshåret
Omsättning av löshår med nya keratinfästen.
-------------------------------------------------
Är ni minst 2 personer som vill gå vår kurs i en annan stad och har en salong/lokal där vi kan hålla utbildning så kan jag komma till er.

Inom 4 veckor efter utbildningen ska du göra tre fulla hårförlängningar.  När du redovisat dina tre hårförlängningar och fått godkänt får du ditt Diplom som visar att du är utbildad hårförlängningsstylist. 

Efter slutförd kurs kommer du att kunna arbeta
med ett helt nytt yrke som certifierad extensionstylist. 

VAD INGÅR I EN UTBILDNING?
Startkit, utbildningsmaterial och diplom. 

HUR MYCKET KOSTAR UTBILDNINGEN?
Utbildningsalternativ 1 Basic kostar 5900 kr
Utbildningsalternativ 2 Advanced kostar 9500kr  
I bägge alternativen ingår arbetsmaterial och verktyg. 

Ifall ni är sugna på att själva utbilda er i hårförlängning och letar efter en seriös och inte alltför dyr kurs, så kan jag verkligen rekommendera kursen jag gick på hos Beauty Corner i Borlänge! Världens snällaste Penny lär ut så mycket mer än vad många dyrare Stockholmskurser gör, hon ger dig alla tips man behöver veta & är otroligt hjälpsam. Kunde inte ha gått en bättre  eller roligare utbildning!
Hanna Dahlman/ Beauty By Hanna